Love the skin you’re in

Gezichtsbehandelingen

Beautylab werkt tijdens de gezichtsbehandelingen met het huidverbeterende merk Hannah. Welke hannah behandeling u ook kiest, u wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat. Na een intakegesprek starten we élke behandeling met de huidmeting door middel van de Skin Analyzer. Tijdens deze meting meten we de natuurlijke huidwaardes vocht, vet en de pH waarde. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de ware conditie van uw huid. Tijdens de behandeling worden de producten speciaal op uw huid afgestemd en staan uw persoonlijke wensen centraal!

 

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let’s try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert uw huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor uw huid, passend bij uw persoonlijke wensen!

 

HANNAH XPerience 60 min. The hour of power!

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xperience, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op uw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft Beautylab gehoor aan de wensen van u en de behoefte van uw huid.

 

HANNAH XcellanceE 90 min. The total package!

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met uw huid met onder andere de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaart u een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Recensies