Peel and boost!

Peeling

Intense treatment

De hannah Intense Treatment is een intensieve behandeling waarbij de nadruk wordt gelegd op het intens boosten van uw huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel: de Trans6peel. Met deze professionele en veilige behandeling wordt uw huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

 

Deze peeling bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van verschillende zuren zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

 

Natuurlijk in combinatie met de Hannah bindweefselmassage

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot en uw huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd. Voor optimale resultaten kan de Intense Treatment in kuurverband toegepast worden.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw persoonlijk kuurplan!

Recensies