Be your own kind of beautiful

Visagie

Er stralend uitzien met de make-up die bij u past!

Als professionele visagiste bent u bij Beautylab op het goede adres voor al uw make-up wensen. Wij zijn gespecialiseerd in Bruidsmake-up, fotoshoots en andere evenementen. Een mooie feest, avond of dag make-up? Neem een kijkje in mijn portfolio!

 

Bruidsmake-up

Beautylab verzorgd uw bruidsmake-up op de mooiste dag van uw leven. Met mijn ervaring begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze dag voor u is.

Als ik op u trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we deze datum meteen vast. Samen gaan we dan kijken wanneer u de proefsessie voor uw bruidsmake-up wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken voor u bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Probeer zo vroeg mogelijk de datum van u bruiloft vast te zetten, dit om teleurstelling te voorkomen!

 

Proefsessie

Op de proefsessie gaan we uw wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Ook bespreken we dan de wensen op uw bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als u tevreden bent!

 

De trouwdag

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik uw bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat u helemaal klaar bent voor de grote dag.

 

Recensies